Zadenlijst 2016

Dit is eigenlijk helemaal geen tuindagboek, ik wil hier eigenlijk alleen even melden dat ik nu de zadenlijst ga openen. Daar ben ik wel een klein half uurtje zoet mee maar dan is ze er eindelijk weer en kun je alle links vinden naar de lijstjes vinden via de pagina Zadenlijst.

En dat betekent dan ook dat ik over een ruime week zelf tijd ga krijgen om zaden uit te gaan zoeken en te kopen voor 2016. Verheug ik me nu al op, welke tomaten ga ik telen, welke eenjarigen ga ik bestellen, hoeveel potten heb ik om te vullen, waar wil ik eens zaden gaan bestellen, etc., etc..

En dat komt allemaal mooi uit, want zowaar vandaag een prachtige dag, maar de achtertuin staat onder water, en ook op de volkstuin zullen we lieslaarzen nodig hebben om er überhaupt te komen 🙂

Volgende week, met wat geluk (en vooral hopelijk beter weer) een echt tuindagboek!

Ik hoop dat iedereen begrijpt dat deze dagen nog wel eens zo druk zijn dat ik mailtjes niet gelijk kan beantwoorden, ik doe mijn best maar als het één of meer dagen duurt voor ik een mailtje beantwoord, dan hoop ik op begrip daarvoor :-).

 

15 gedachten over “Zadenlijst 2016”

  1. Hoe en waar ik ook zoek; ik kan het e-mailadres niet vonden. Wie kan me helpen ?

   Groeten,

   Lianne

 1. Hoi Diana,

  Wat een heerlijke snoepwinkel! Ik word helemaal blij van al die mooie foto’s en enthousiaste beschrijvingen, en krijg nu al zin in volgend jaar! En nu snel snuffelen en bestellen…

  Groetjes,
  Marjolein.

 2. Beste Diana,

  U heeft een prachtige HP en wil graag bestellen, is het de bedoeling , dat ik alle namen van uw producten doorgeef, of is dat aan te tikken en dan bestellen??

  met vriendelijke groet,
  Astrid

 3. Ik wil heel graag mijn bestelling zaden sturen, maar kan geen mailadres vinden?
  Wil je me daaraan helpen.

  Bedankt,
  Marja

 4. Ik ben al stiekem een jaar jouw site aan het volgen! Ik heb al veel van je bijgeleerd. En jouw stukjes zijn een verrijking voor de moestuinwereld. Dikke merci!! Mooie zadenlijst! Het wordt moeilijk om niet alles te bestellen 🙂

 5. Leuk! Was echt aan het wachten. De uitdagingen voor volgend jaar uitkiezen.
  Bedankt

 6. Hoi Diana,

  Superleuk!! Je hebt al een mail van me! Maar ineens zei mijn Google-now update dat deze post van je al 2 dagen oud is. Datumbugje?

  Groetjes Angelique

 7. Iedereen heel hartelijk dank voor de reacties!!
  Voor alle duidelijkheid, mijn mailadres is r.stek7@upcmail.nl, je kunt het ook boven elk zadenlijstje vinden en vanaf nu ook op de algemene informatiepagina over de zadenlijst.

  groetjes,
  Diana

 8. Hoi Diana, het is weer puur genieten met de zadenlijst!
  Heb je misschien nog bonen van stoksperzieboon Melissa van vorig jaar?
  Ze beviel me goed, en ik heb wat peulen laten zitten om komend jaar te zaaien, maar in mijn schuurtje is het toch te vochtig om ze goed te laten drogen, ze zijn allemaal beschimmeld helaas 🙁

Reacties zijn gesloten.