Groene salade met mosterd-bieslookdressing

Details

Categorie: Bijgerecht

Herkomst recept: ?

Ingrediënten:

  • 2 handen vol veldsla, steeltjes verwijderd en schoongemaakt
  • 1/2 krop kropsla
  • 1 handje vol bieslookbloemetjes
  • 1 theelepel dijonmosterd
  • 1 theelepel grove mosterd
  • zout / peper
  • 1 eetlepel fijngesneden bieslook
  • 2 eetlepels azijn
  • 4 eetlepels olijfolie

Recept:

Doe de gewassen en geplukte kropsla met de veldsla in ee kom. Maak de dressing van de mosterd, bieslook, zout, peper, azijn, olie, zout en peper. Laat 15 minuten staan tot de smaken zijn vermengd en meng ze dan goed met de sla. Strooi voor het opdienen de bieslookbloemetjes erover.

Beoordeel dit recept

Bedankt voor uw beoordeling, deze is goed verwerkt.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!