Database

Ik ben zelf gek op databases: veel informatie, veel plaatjes, en vooral netjes en systematisch op rij. Handig, als ik een groene tomaat zoek, of een gele paprika, of wanneer ik nog een éénjarige in een bepaalde kleur en hoogte zoek voor een vrij plekje in de tuin. etc.

Op deze pagina maak ik links naar andere pagina’s die een database bevatten.

Het zijn maar relatief kleine databases, het is niet mijn bedoeling om een zo groot mogelijk overzicht van de soorten te gaan maken, maar juist overzichtelijke opsommingen van soorten die ik zelf in de praktijk heb geprobeerd. De gegevens die erbij staan komen dus niet uit boeken of van andere websites, ik benoem en beschrijf alleen de soorten die ik zelf heb geteeld en waar ik dus van weet wat de pluspunten zijn (en de minder leuke eigenschappen).

Uiteraard is alle teeltinformatie (als grootte, teeltduur, etc.) ook altijd afhankelijk van het weer, de grondsoort, etc.

In de afgelopen jaren heb ik al aardig wat tomaten, etc. geteeld, maar het is natuurlijk de bedoeling dat deze databases elk jaar groter worden doordat ik elk jaar weer nieuwe soorten probeer. Vanaf nu beloof ik dat ik van elke soort een foto ga maken! In de databases zul je zien dat er ook nogal wat soorten tussen staan zonder foto. Uit de tijd dat ik nog niet van elke soort een foto maakte.

Klik hieronder op de database van je keuze om een overzicht van die soorten te zien. Ik hoop zo af en toe weer wat aan de verschillende databases toe te voegen.

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

[…] Database […]

[…] Database […]

Meld je aan voor de nieuwsbrief