Veel te druk voor de tuin

Pfew, wat een enorm drukke dagen.

Ik heb dan ook helemaal geen tijd om een blog te schrijven. Heb ook niets te vertellen, want ik kan geen ‘pap’ meer zeggen 🙂 . En ook niet op de tuin geweest.

Vandaar dat je hier alleen 2 linkjes vindt. Sorry. Volgende week hopelijk wel een echt tuinblog.

Nu wil ik alleen even melden dat ik op de website van Pokon wel een blog heb geschreven (die had ik al eerder geschreven en is nu geplaatst, alsof ik wist dat het zo druk zou worden), over het snoeien van de braam, met hopelijk duidelijke foto’s van wat je nu wel en niet moet/mag/kan snoeien: Onderhoud braam

En tot slot; voor alle mensen die zaden hebben besteld; ik heb op deze pagina iets geschreven over de drukte rondom die zadenlijst: Zadenlijst – Nieuws

In ieder geval besluit ik met een mooie foto (vind ik), van één van de laatste Dahliabloemen.

Tot volgende week!!

 

Oh ja, en deze nog even (wat minder van kwaliteit maar dat komt omdat de foto met mijn telefoon is gemaakt en het toen buiten nog donker was). Als ik ‘s ochtends vroeg het bed uit sluip omdat ik toch niet meer kan slapen en ik dan net zo goed alvast wat mails kan versturen naar mensen die zaden bestelden, krijg ik hulp 🙂

 

13 reacties op Veel te druk voor de tuin

Jolanda 4 november 2017 om 21:30

Hallo Diana,
Ruud heeft natuurlijk niet altíjd gelijk 😉 maar dit keer zeker wel: hoog tijd om je zinnen even te verzetten in de tuin! Even uitwaaien! Ik hoop dat jullie nog even lekker hebben kunnen tuinieren, hier (=ca. 30km noordelijker) begon het rond 14u te regenen….
Maar kalm aan hoor, met al die zaden! We gaan pas in het voorjaar weer zaaien, dus we kunnen allemaal makkelijk een poosje wachten.
Groetjes, Jolanda
PS mijn partner vraagt zich bezorgd af of Ruud voor komend jaar wel voldoende boontjes overhoudt om te zaaien… 😉

Yvonne 4 november 2017 om 21:57

Dat vind ik ook, rustig aan. Zaaien doen we toch niet. Ik begrijp wel dat je het afgehandeld wil hebben Diana maar probeer toch ‘zen’ te zijn. Hier in het zuiden was het vandaag een prachtige en zonnige dag.
Groet, Yvonne

Angelique 5 november 2017 om 12:26

Ik sluit me hier volledig bij aan. We kunnen wel even wachten hoor en af en toe je zinnen verzetten geeft weer nieuwe energie. Sterkte! Groetjes, Angelique

Simone 5 november 2017 om 12:58

Diana het is een hele mooie foto , waarop gelukkig ook 2 insecten te zien zijn. Gezien de schrikbarende berichten over de afname van deze (bij veel mensen niet altijd geliefde beestjes) moeten we blij zijn als ze wel in onze tuinen kunnen waarnemen.
Ook een voorrecht dat wij van onze eigen onbespoten aardbeien kunnen eten dacht ik gisteren.
groeten Simone

Ninon 5 november 2017 om 21:19

Sterkte met het verwerken van alle bestellingen! Zie het maar als een groot compliment :-). Ik kijk uit naar mijn zaden, ze komen elk jaar geweldig op. Doe het maar rustig aan, we vinden (ik spreek maar even voor iedereen) het helemaal niet erg om te wachten. De zaden kunnen toch de grond nog niet in :-).

Hartelijke groetjes,

Ninon.

Bettina 6 november 2017 om 09:38

Hoi Diana

Maak je geen zorgen als zaden zijn uitverkocht. We bestellen allemaal als gekken omdat we zo dol zijn op wat en hoe je moestuiniert maar als het op is hebben we ook nog tijd genoeg om ergens anders te bestellen. Ik vind het heel bewonderenswaardig hoe je dit doet, als een groot bedrijf maar laat je niet gek maken. Stap voor stap en tussendoor even het zonnetje in.

Groetjes Bettina

Marina 6 november 2017 om 10:12

Dag Diana,
trouw lees ik alle artikelen, altijd leerzaam en interessant. Prachtige foto ook van de dahlia met bij, maar ik vind jouw poesje ook heel schattig! Wat is ze mooi, mooie ogen! Knuffel haar maar extra. Dank voor alles wat je doet!
Lieve groet,
Marina

Anoniem 7 november 2017 om 09:11

Alles op zijn tijd, en rustig aan.
Haastige spoed is zelden…..
Albert.

albert 7 november 2017 om 09:16

Alles op zijn tijd, en rustig aan.
Haastige spoed is zelden goed.

Carine 7 november 2017 om 11:27

Zoals iedereen reeds zegt, doe het maar rustig aan. Ik ben als een gek op 1 november ook beginnen kijken, omdat het jouw laatste keer zou zijn. Waarschijnlijk een reactie van velen. Idd, een GROOT compliment voor jou !
Toch nog even een kleine noot : vorig jaar green giant geplant via jouw tomatenzaden. Je schreef er nog bij : zo groot zijn ze nu niet echt, maar ik had tomaten van 800 gram. Fantastisch!

Bob van Buiten 7 november 2017 om 14:29

Soms moet je gewoon je prioriteiten stellen. Geen enkel probleem 🙂

Anoniem 12 november 2017 om 18:47

Hallo.

Wat kan ik het beste in de kas al verbeteren van grond doen heb kleigrond heb jij een idee groet yosri

Aartje 13 november 2017 om 11:44

Wordt snel minder druk diana, mis je xoxo


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Naar de reacties