Website

Bij deze even een kort tuindagboekje. Gisteren naar de tuin geweest, maar eigenlijk nog te koud om echt veel te doen. We hebben gisteren koemestkorrels gestrooid, alle zaaisels water gegeven, een oude bessenstruik gerooid die weinig of geen bessen gaf. We gaan zo weer naar de tuin, plantuitjes poten (ik heb gele, rode en witte), en 2 voorgezaaide soorten zaaiuien uitplanten en de zaaisjalotten. En worteltjes zaaien. Ook vandaag het poten van de aardappelen maar weer overslaan, want daar is het toch nog steeds te koud voor (en de grond is nog ijskoud, gisteren lag er nog ruim een centimeter dik ijs op het water in de regentonnen).

Maar ik schrijf dit tuindagboek eigenlijk om even te melden dat dinsdag de dag is dat ik en deze website overstap naar een groter pakket, iemand helpt me daar gelukkig bij want dat zou ik zelf niet kunnen. Morgenavond ga ik het nieuwe pakket aanvragen en als ik alles goed begrijp is de website vanaf dat moment niet meer te zien. En dan hoop ik vanaf woensdag weer terug te zijn.

Voor de mensen die de website bezoeken is er dan niets veranderd, maar zelf heb ik dan zoveel ruimte en dataverkeer erbij dat ik nog heel veel pagina’s, foto’s, databases en noem maar op kan maken – dan kan ik weer vooruit 🙂