Een nieuwe website

Deze week gaat de nieuwe website online!

En dat heeft de 2 komende dagen wat gevolgen voor de website: er is geen mogelijkheid meer tot het reageren op blogs en pagina’s, omdat Augus gaat beginnen met het overzetten van de oude website naar de nieuwe. Deze oude website blijft in het hele proces trouwens wel zichtbaar/beschikbaar hoor.

Ik heb de komende dagen zelf ook heel veel werk te doen, met het maken van een menu, afbeeldingen instellen, etc. Ik wil dus iedereen vragen om me maar heel even met rust te laten 🙂 .

Als alles goed gaat is vanaf woensdagochtend de nieuwe website online. En dan zal ik die dag ook een blog schrijven, met een kleine uitleg waar je bijvoorbeeld wat kunt vinden.

Geen tijd voor de tuin dus. En dat komt goed uit want het vriest ‘s nachts. Gelukkig zitten de aardappelen onder de grond, staan de tomaten in de kas onder een vliesdoek, wachten de paprika’s en pepers lekker warm in huis op wat meer lente, en kunnen de uien, sjalotten en knoflook heel goed tegen kou. En dat geldt ook voor kapucijners, doperwten en tuinbonen:

 

Ik ben alleen een klein beetje bezorgd om het fruit in de tuin; de pruimen en perzik zijn al bijna uitgebloeid, en de appels zitten nog beschermd in knop. Maar de blauwe bessen gaan al bloeien:

 

En dat geldt voor meer bessen. En de stoofpeer zit vol in knop, misschien houdt ze dat nog even vol en gaan de bloemen vanaf het komend weekend pas open. Dat zou fijn zijn want de weersvoorspellingen geven aan dat het volgende week misschien wel lente wordt, met temperaturen overdag boven de 10 graden en in de nacht ruim boven de 0 graden.

Hoe bijzonder, lente in de tuin en tegelijkertijd lente op de website, allebei even spannend!

Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wijnie

Spannend hoor Diana, veel succes ermee! Als ik vragen tegenkom waar ik een antwoord op weet wil ik gerust reageren, dat scheelt jou weer tijd. En hopelijk heeft de vorst geen gevolgen voor je fruit!
Groetjes Wijnie

Elly Dunnewold

Succes met de nieuwe blog

Yvonne Limpens

Hallo Diana,
Geweldig om jouw site te bezoeken en te lezen! Wat een hoop info met foto’s erbij. Kan me voorstellen dat dit alleen al, veel tijd kost! Ff n vraag. Heb je nog een zadenlijst om zaden te bestellen? Die kan ik helaas niet vinden.
Veel succes met alles! Top!
Grtz. Yvonne Limpens

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Naar de reacties