
Deel 3: verspenen
Ik schreef eerder al 2 blogs over het zaaien van paprika’s, pepers en aubergines. Over het waarom en de voorbereidingen: Stapje voor stapje. En daarna over het …
Lees verderIk schreef eerder al 2 blogs over het zaaien van paprika’s, pepers en aubergines. Over het waarom en de voorbereidingen: Stapje voor stapje. En daarna over het …
Lees verderDit is geen blog, ik wil op deze plaats graag uitleggen hoe het werkt als iemand een vraag of opmerking heeft. Dat komt omdat ik steeds meer …
Lees verderEigenlijk is het een soort compost maken. Maar dan van slechts 1 ingrediënt: herfstbladeren. En omdat je alleen dor bruin blad gebruikt (zonder vers groen afval) duurt …
Lees verderWe hebben nauwelijks uit de vriezer gegeten. Simpelweg omdat we nog heel veel kunnen oogsten. En omdat er ook best veel soorten buiten de vriezer bewaard kunnen …
Lees verderIk kreeg een week of 4 geleden een mailtje van Plants of Distinction, een Engelse webwinkel, met de melding dat ze nog tot het einde van dit …
Lees verderIn mijn vorige blog schreef ik over het minderen van potten in de achtertuin door ruimtegebrek: Een goede reden. Maar daar had ik het verder niet over …
Lees verder‘Het einde’ is wel erg overdreven; de tuin staat nog voor 95% vol, met sla en andijvie, rucola en prei, pompoenen en allerlei soorten kool, etc.. Maar …
Lees verderAllereerst: als het goed is doet de nieuwsbriefmail het weer. Sinds eind december waren er steeds meer mensen die de mail niet meer ontvingen of zich niet …
Lees verder