TV

Ja, ik, op TV ūüôā

Vandaar even dit miniberichtje. Ik heb erg getwijfeld of ik dit op mijn website wilde melden, ben helemaal niet het type dat nou heel graag op tv wil komen (en waarom trouwens, ik ben maar een moestuin-hobbyist. Maar Chantal Quak heeft me overgehaald. Chantal heeft zelf een erg leuke weblog: ikmoestuinieren

En Chantal werkt bij Radio/TV Rijnmond. En Chantal heeft sinds dit jaar een moestuin. En in het tv-programma laat ze zien hoe zij met vallen en opstaan haar eerste moestuinjaar ervaart. En ze heeft daarbij wat tuinliefhebbers bezocht, om naar hun ervaringen te vragen.

En Chantal is dus ook bij mij geweest. En haar eerste aflevering (ik schijn er ook iets in te zeggen) wordt vanmiddag uitgezonden. Voor wie het leuk vindt: TV Rijnmond, om 17.20 (volgens de website/gids van tv Rijnmond). En het programma wordt vervolgens de hele avond elk uur herhaald (en morgenochtend/middag ook nog, geloof ik).

En nu maar hopen dat ze eventuele domme opmerkingen mijnerzijds er uit hebben geknipt :-).

 

25 gedachten over “TV”

 1. …..eerst kijken of ik Rijnmond kan ontvangen, dan ga ik opnemen en zal er vanavond eens goed voor gaan zitten!! Commentaar volgt. Spannend, vooral voor jou natuurlijk. De weblog van Chantal volg ik al vanaf het begin, ook leuk.

  Groet,
  Janneke.

 2. Hallo Diana,wat leuk,maar ook spannend,en ik ga zeker kijken,al was het maar later op de avond,ik ben namelijk ook een tourfan,maar en is hier ook nog de vierdaagse,dus dat wordt veel zappen,maar ik kijk er naar uit,groetjes,Trudie.

 3. Hahaha! Het wordt leuk en je zit in twee verschillende afleveringen hoor! Het begint overigens om 17:20 uur (na het nieuws en het weer). En het wordt elk uur herhaald!
  Oh, en het staat ook al op de programmapagina waar je naartoe verwees!

    1. Hoi Chantal,

     Wat een leuk programma heb je gemaakt!
     Alleen veel te kort natuurlijk :-).
     Maar ik ga zeker alle 6 de afleveringen volgen en zien hoe de tuin dit seizoen verandert in je oase met rabarber, teveel courgettes, tomaten en bloemenzee.

     groetjes,
     Diana

 4. Haaa hartstikke leuk! Het stukje staat ook op de site van Chantal, ik vind je wel een held hoor, met je snuit op TV, maar ja.. je bent dan ook de moestuingoeroe!

 5. Lijkt ons een leuk programma. Gaan we de komende 6 weken wel volgen!
  Trouwens, leuk om je eens op bewegend beeld te zien Diana!

  Groetjes, Mark en Marion

 6. Hallo hallo, en dan nu een gezicht bij Diana. Je hebt het goed gedaan hoor en ik verheug me op de 2e uitzending. Daarna die andere vier ook volgen is mijn bedoeling. Mooi om te merken dat de tuinder(st√©r) gewaardeerd wordt in meerdere programma’s. Dat doet me deugd. Groene groet, Hetty.

 7. Hoi Diana
  Ook ik kijk altijd uit naar wat je te vertellen hebt over het moestuinieren in je tuindagboek
  Heb zelf een stukje van 150m2 op een complex
  Heel leuk om je nu in levende lijve te zien en hopelijk zien we nog meer van je tuin en tuintips
  gr Margareth

 8. Hoi Diana

  Heb net gekeken op de site naar het filmpje!!!
  Leuk om je eens te zien!!!
  Nog heel veel tuin plezier en genot!!!

  Groetjes Kristel

 9. Een vraag: onze basisschool (OBS J.P.Waale te Gorinchem) werkt samen met wijkbewoners hard aan een buurtmoestuin. Graag willen wij ook met onze jongste leerlingen tuinieren, maar zijn daarvoor op zoek naar kleuter-tuinhandschoenen. Heeft iemand een tip om hier aan te komen?

  1. Hallo Hellen,
   Leuk! Ik heb zelf kleine handen en van handschoenen maatje 7 (is een S), en ook vaak moeite om aan leuke tuinhandschoenen te komen. Maar naar aanleiding van je vraag zocht ik even op internet en vond heel veel leuke kindertuinhandschonen van het merk KIXX. Ik weet natuurlijk niet wat jullie budget is maar ik zie ze al vanaf 5 euro per paar, en vanaf maat 4. Google even op ‘kinderen tuinhandschoenen KIXX’ en je vindt een aantal webwinkels. En de handschoenen zien er nuttig uit, met een deel van stof maar ook een waterafstotend deel aan de handpalmkant.
   Ik hoop dat je hier iets aan hebt,
   Diana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.